Hoe ro(c)k je?

Vrouwen heb je in alle vormen en maten. Met de juiste kledij zorg je ervoor dat je je meest aantrekkelijke vormen benadrukt en absoluut verrukkelijk voor de dag komt!

Zandloper

= ronde borsten en heupen, slanke taille

Beste keuze: pencil of aanpassende rechte rok, heel aansluitend tot net onder de knie. Door een lange jurk met split te dragen lijk je langer en dunner. Je zandloperfiguur wordt optimaal benadrukt, zeker als je nog een tailleriem draagt.

 

 

Peer

= smalle schouders, kleine borsten, lang bovenlijf, zwaarder onderlijf en heupen

Beste keuze: door wijduitlopende A-lijnrokjes te dragen lijken je benen slanker. Een paar hakken laten je benen langer en slanker lijken.

 

 

Appel

= vrij vooruitstekende maag en buik, geen taille, plat achterwerk, slanke heupen

Beste keuze: soepel vallende rokken met een plat stuk over de buik en zijsluiting. Kies rokken met prints om de aandacht op je benen te leggen. Wie meer verhouding wil creëren tussen boven- en het onderlijf draagt rokken tot op de knie. Een paar killer heels eronder en je lijkt langer en slanker. Met een wikkeljurk kun je een mooie taille creëren. Een wikkeljurk legt de nadruk op je volle borsten. Als de stof onder de taille losjes naar beneden valt lijk je ook slanker.

 

Banaan

= bijna geen taille, schouders en heupen even breed, dunne armen en benen, geen grote borsten

Beste keuze: rokjes of jurken die nauw aansluiten tot de taille en dan wijder uitlopen. Mijd de verticale streep! Die doet je nog smaller lijken. Zwierige rokken zullen je lichaam meer vorm geven. Je wekt de illusie van vrouwelijke vormen. Ook de asymmetrische of het empire-model jurkje staat bij jouw tengere lichaamsvorm prachtig.

Bronnen: www.pa.nl – www.fashionchick.nl – Stijlbijbel van Lien Degol

2 thoughts on “Hoe ro(c)k je?

  1. Pingback: Show die benen zonder complexen! « Ellies – Fashion & Beautyblog

  2. En wat als je dikke kuiten hebt? Ik durf al jaren geen rokjes aan door m’n (te) dikke kuiten… :s Vind het zooooo jammer… Zelfs een legging met ballerina’s durf ik niet aan… altijd met laarzen 😦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s