Disclaimer

Deze blog is persoonlijk. De standpunten, gedachten, emoties, ideeën en andere hersenspinsels die hier geuit worden zijn die van mij. Dus niet die van mijn werkgever, mijn wederhelft, mijn familie of vrienden. Tenzij de post door iemand anders werd geschreven uiteraard. In dat geval reflecteren de visies van de gastauteurs niet noodzakelijk mijn visie. Dit geldt natuurlijk ook voor de reacties van bezoekers op deze site.

Inhoud

Ik streef naar maximale volledigheid, accuraatheid en nauwkeurigheid van de informatie op deze website. Toch kan ik niet garanderen dat de informatie die ik aanbied helemaal juist of volledig is. Ik kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor schade als gevolg van gebruik van deze informatie. Als je vaststelt dat er foute of onvolledige informatie op de website staat, mag je dit zeker melden en zal ik proberen dit zo snel mogelijk recht te zetten.

Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen leiden naar informatiebronnen die door derden worden aangeboden en waarover ik geen controle heb. Ik ben dan ook niet verantwoordelijk voor de informatie of het privacybeleid op deze websites.

Gebruiksregels

Bezoekers worden van harte uitgenodigd om te reageren. Wel stel ik het op prijs als je hierbij wat spelregels in acht neemt:

  • Reacties moeten over het onderwerp van het artikel gaan.
  • Heb respect voor anderen, gebruik dit platform niet om te schelden, beledigen of zwart te maken. Ik behoud mij het recht voor reacties naar eigen inzicht te weigeren of in te korten en ben niet gehouden daarvoor de redenen op te geven.
  • Het is verboden onrechtmatig, bedreigend, lasterlijk, ontuchtig, aanstootgevend, opruiend, pornografisch of godslasterlijk materiaal naar deze website te verzenden of daarop openbaar te maken.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd veranderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s