6 thoughts on “Contact

 1. een geweldig idee om de rok te promoten, maar geef de mannen ook een kans om mee te doen. Er zijn een aantal mannen, zoals ondergetekende, die graag rokken draagt.
  Jos, een fervent rokdrager

 2. Ik heb dikke billen maar loop altijd in rokjes winter en zomer!! Dit doet mijn figuur veel beter uitkomen dus …. go for it!! Katrien

 3. Ik ben 51 jaar en ik ben een fervente draagster van rokjes en kleedjes het hele jaar door.
  Veel vrouwen zouden dat ook willen doen, maar het dragen of vinden van een geschikte panty of kous, blijkt voor vele vrouwen en meisjes een verschrikkelijk probleem te zijn, waardoor de rokjes slechts sporadisch uit de kast worden gehaald.
  Het vinden van de juiste kleur, maat en denier, irritatie van goedkope panty’s en zeer snelle laddervorming zijn de voornaamste oorzaken waarom vrouwen (en vooral meisjes) geen panty’s meer willen dragen en daardoor ook geen rokken of kleedjes, En dat vooral in het najaar, de winter en het voorjaar.
  Spijtig want panty’s camoufleren de meeste tekortkomingen van onze benen, ze geven veel meer warmte dan algemeen wordt aangenomen. En ze geven zo veel meer klasse aan onze outfit, temeer omdat de keuze in panty’s en kousen onbeperkt is geworden.
  Een mooie schoentje, en zelfs laarzen komen 100 keer meer tot hun recht met de juiste panty’s of kousen. En dus ook het rokje of kleedje dat we aan hebben.
  In het voorjaar schaf ik mij de zomerpanty’s van Dim aan, waarbij je nauwelijks kunt vastellen dat ik panty’s draag, en ze zijn zo dun, dat je nauwelijs voelt dat je er aan hebt. Mijn zomerrokjes en zomerkleedjes zullen niet demoderen in mijn kast ! Idem met mijn winterrokjes en winterkleedjes.
  Volslanke vrouwen zien er met een geschikte panty en een rokje of kleedje een stuk slanker uit dan dat ze een broek zouden dragen.
  Er zijn trouwens trouwens degelijke, aangename, lichaamscorrigerende panty’s te koop. Ook dat helpt om de schrik te overwinnen om een rokje of kleedje te dragen.
  Door de jaren heen heb ik geleerd om iets duurdere kousen aan te schaffen (Wolford, Cette, Dim,… ). Het verschil met goedkope(re) panty’s of kousen is significant, qua duurzaamheid, gevoel en vooral comfort.
  Eens je de juiste panty’s of kousen, hebt gevonden, zal de drempel voor het dragen van een rokje of kleedje haast onbestaande zijn. En dan mag het rokje of kleedje, zelfs iets boven de knie komen.
  En dan vergeten we nog de uitstraling naar het andere geslacht toe van een rokje of een kleedje. Zijn wij vrouwen dan zo preuts geworden, dat wij ons niet meer gecharmeerd voelen door (bijvoorbeeld) een bouwvakker die van op zijn steiger al fluitend te kennen geeft dat “jij” wel meer dan gezien mag worden ?

 4. Ik mag misschien geen reclame maken maar C&A gaf/geeft 21% korting – ik kocht mezelf ineens twee rokjes bij om een volledige junimaand gerokt te kunnen rondlopen ! Gisteren totaal onverwacht het ene complimentje na het andere ontvangen … doet goed aan een fervente lange-broeken-draagster 🙂 grts, Els

 5. Het initiatief voor blote benen vond ik een geweldig goed idee. Ofschoon mijn bijdragen minimaal waren, heb ik toch vrijwel alles gevolgd en vol verbazing en/of met veel interesse de diverse bijdragen gelezen.
  Als man, met weinig beenbeharing, heb ik me over een aantal zaken nooit druk gemaakt. Het zijn dan misschien niet de mooiste benen, zeker na een achillespeesoperatie, maar dat heeft mij nooit weerhouden om een rok (of in vroeger dagen een korte broek) te dragen.
  Wat mij is opgevallen, dat in België meer vrouwen een rok/jurk dragen dan in Nederland. Bovendien dragen zij gemakkelijker een rok/jurk zonder legging/panty, hetgeen voor mij als man een veel prettiger aanblik is (niet verkeerd opvatten dames !!).
  Zelf prefereer ik uitsluitend een rok, zodra de temperatuur boven de 12 ºC is; laat de frisse buitenlucht en een eventueel zonnetje maar lekker aan die blote benen, dat is ook nog eens gezond, want de zon maakt vitamine D aan.

  Ik wil graag een paar foto’s van mijzelf in rok toevoegen, maar weet niet hoe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s