’t Zit erop

Juni is voorbij. Het weer zat niet mee, maar ik heb toch elke dag een rokje of kleedje aangetrokken. In het begin was het toch even wennen. Vooral op regenachtige dagen heb ik mijn eigen initiatiefje vervloekt. En zo nu en dan voelde ik me nog wat onzeker. Het leek wel alsof alle blikken op mij waren gericht. Nu ja, met alle mediabelangstelling die er was, is die aandacht natuurlijk niet zo vreemd. Maar een leuke bijkomstigheid zijn de vele complimenten die ik heb gekregen. Over mijn rokjes, over mijn benen, over ‘Blote benen’.

Het was niet altijd makkelijk om leuke onderwerpen te vinden om over te schrijven. Maar gelukkig kon ik rekenen op heel wat gastbloggers, specialisten ter zake en sponsors. Waarvoor dank iedereen!

Ik ben benieuwd of ik ook anderen heb kunnen aanzetten om wat vaker een rokje te dragen. Zeg ‘ns, hoe ‘bloot’ was jouw maand?

“Volgend jaar weer? “, hoor ik dagelijks. Wel ja, wat mij betreft wel ja. Maar dan moet het anders. Nog een maand bloggen over blote benen, dat lukt me niet. Een andere aanpak dringt zich op. Dus laat me nog even nadenken. En fluister me gerust wat ideetjes in. U hoort dan wel wat het is geworden.

Bedankt, u was een fijn publiek!

11 thoughts on “’t Zit erop

  1. ik heb niet actief deelgenomen maar vond het toch een super initiatief…
    in de maand juni heb ik al meer rokjes gekocht en gedragen dan het ganse jaar samen :-))
    dus ik ben benieuwd naar het vervolg

  2. Ja,ook mij heb je overtuigd om wat meer een rokje te dragen.En ik heb ondertussen al heel wat stofjes gekocht om rokjes te maken uit mme zsazsa’s boek,zodat ik toch eens wat kan varieren 😉 Maar eerst moet mijn naaimachine hersteld zijn…Ondertussen denk ik mee na over volgend jaar 😉

  3. Ik heb de volledige maand meegedaan, twas leuk! Normaal draag ik principieel alleen sandalen onder een rok, maar nu ben ik toch een paar keer gezwicht voor de botjes. Dat lukte ook wonderwel, dus ik heb weer wat bijgeleerd. En ik had er precies nog meer bekijks mee, al kan dat ook aan de combinatie bitter koud+korte rok gelegen hebben 🙂 Na blote-benen maand, nu blote-benen-zomer! En hopen dat het weer wat beter meewerkt. Mijn zoontje is alvast héél blij dat hij nu letterlijk onder mama’s rok kan kruipen als hij verlegen is!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s